Resa till Bulgarien

En resa till Bulgarien är ett väldig bra val! Det finns något både för barnfamiljer och för partysugna ungdomar. Ett resmål som är billigare än både Italien, Spanien, Grekland och Thailand – men ändå har både sol och bad! Läs mer här om hur det är att resa till Bulgarien

De flesta som reser till Bulgarien är yngre personer som vill festa, ha roligt och dricka billig sprit i kombination med ett varmt och skönt klimat. Svarta havet ska inte glömmas, på sommaren är svarta havet en upplevelse att bada i – flyta omkring i det salta vattnet och glassa i solen är inte helt fel!

Om kvällarna däremot, då är det fart på och fläng med party efter party på nattklubb efter nattklubb. Diskotek och barer, restauranger för de lite lugnare eller tröttare personerna. Billig sprit och massor utav turister. Det är Sunny Beach i ett nötskal. Kanske även Bulgarien i ett nötskal, få får se särskilt mycket mer än Nessebar, Burgas flygplats och Sunny Beach heta nätter.

En resa till Bulgarien kan dock innehålla mycket mer än så, även om det oftast kan krävas lite tid och planering då eftersom charterarrangörerna mestadels har partyställen att rekommendera. Som barnfamilj i till exempel Golden Sands eller i huvudstaden Sofia finns många mysiga restauranger, vattenparker, svarta havet, lekparker och annat att göra.

På Sunny Beach går det också att vara barnfamilj, bamseklubben är mer än aktiv och reseledarna har hundratals aktiviteter förutom den shopping, bad och läskdrickandet som föräldrarna annars erbjuder!

Det rekommenderas att ta en resa till Bulgarien. Billigt, bra och mysigt – men ändå full fart. Väldigt mycket fart om man vill, och är ung, men lite lugnare och mysigare om man vill ta det lugnare.

Bulgarien rekommenderas kanske dock inte för bröllopsresor eller liknande, då finns det mer exklusiva resmål som Mexiko eller någon annan vacker plats med större kulturupplevelser.

En resa till Bulgarien brukar inte förknippas med romantik och passion, party eller bamseklubben.